søndag den 11. maj 2014

Med verdens nemmeste baby på tur

Det var bestemt ikke uden nervøsitet, jeg lagde planer for fredag og lørdag, for hvordan ville Bettefisen klare det hele?

Weekendens program var besøge garnudsalg.dks nye flotte butik fredag formiddag, over middag på camping med søster og lørdag til uldfestival i Saltum og først lørdag aften kunne vi vende snuden hjem igen.

Men vi har åbenbart verdens nemmeste baby, for hun klarede bare det hele så godt. Hun fik sig en ordentlig skraber i barnevognen midt butikken hos garnudsalg, på trods af ivrige garntossede kvinder hele vejen rundt om hende.

Camping er vist Bettefisens nye yndlingsdisciplin, hun fik sig i hvert fald nogle lange lure, og sov helt til kl. 9.30 lørdag morgen, kun afbrudt af et enkelt måltid ved firetiden.

Lørdag var det fantastisk solskinsvejr og vi drog til Saltum til endnu flere garntossede kvinder og et par enkelte mænd, der nu ikke så specielt begejstrede ud. Bettefisen sov fra det hele, hun vågnede og fik mad, da de andre stod i kø for at få frokost, og så tog hun lige endnu en lur, mens vi fik set de sidste boder.

Efter aftensmad på campingpladsen gik turen hjem igen, og så sov hun fra 23-7 i nat.

Så er det altså ingen sag, at have baby med på tur :-)

(Det blev også til lidt indkøb, især fredag, men de må hellere få sit eget indlæg).


- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar