torsdag den 30. maj 2013

Nyder solen, men knap så meget arbejdsløsheden

Jo jo, jeg er her skam endnu. Og jeg har heller ikke opgivet projektet med dagens foto, det vender tilbage lige pludselig.

Hvorfor en blogpause? Jeg ved det ikke helt selv, men det bunder nok i, at livet som jobsøgende har sine op- og nedture, og en gang i mellem så forsvinder alt overskud bare pist væk.

Jeg kæmper mig tilbage igen. Og i dag prøver jeg virkelig, at få det bedste ud af situationen. Jeg har nemlig slået mig ned midt i solen på terrassen. Her sidder jeg så med koldt vand og masser af jobannoncer indenfor rækkevidde!Det er som om terrasselivet gør det lidt hyggeligere at skrive ansøgninger. Og jeg hører heldigvis til den slags, der gerne vil starte med papir og blyant, så ingen problemer med at skærmen er utydelig :)

Det bliver vist snart lidt for varmt at sidde her midt i solen, men så er det jo godt, at der er skygge på den overdækkede terrasse på den anden side af huset. Eftermiddagens arbejde kan derfor fortsætte der, og jeg har jo pakket alle mine nødvendigheder i en fiks lille kurv, så det er let at flytte. Så smart jeg kan være!
Og ja, der er masser af ukrudt rundt om mig, men det får altså lov at være ukrudt nogen tid endnu.

- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar