onsdag den 12. juni 2013

Bella, du er SÅ forkælet!

Er et udbrud, der har lydt ganske mange gange her i huset de sidste par dage.

Jeg strikker nemlig på en lille cardigan til Bella, som er min venindes skønne datter. Men jeg har bestemt ikke valgt den lette løsning, for der er masser af detaljer på trøjen. Snoningen er tværstrikket, der skal samles masker op langs begge kanter og burde der ikke være grænser for, hvor mange raglanudtagninger, der kan være på en babytrøje?
Så når det hele har drillet lidt, så måtte Bella stå for skud. Men nu mangler jeg kun ærmer og forkanter, så der er da håb forude.
Bella fortjener i øvrigt på alle måder at blive forkælet, og jeg nyder, at jeg må og kan forkæle den dejlige tøs :)

Og til Bellas mor, som sikkert læser med: trøjen endte som du kan se med at blive grå, men jeg satser på, at jeg kan finde nogle tøsede knapper, der lige giver det sidste touch. Den næste trøje bliver i øvrigt lyserød og lilla, moster Ditte vil også have lov at bestemme lidt ;)

Dagen går med jobsøgning, når den altså ikke står på overspringshandlinger som blogindlæg og andet. Vejret er ikke helt til hygge i haven, så i dag er vi rykket indenfor på kontoret, hvor vi har indrettet med verdens største hundekurv. Måske bedre kendt som kærestens sækkestol! Men Flikka-tøsen ser da ud til at hygge sig :)
- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

  1. Det er godt nok en fin trøje du har gang i - snoningen er bare så sød. Hvad er det for en model?

    SvarSlet
  2. Den er fra familie journalen nr 38, 2012. Og ja, den er ret fin :)

    SvarSlet