mandag den 14. januar 2013

Maltesersjal #1 - forberedelse

Tror det er ved at være tid, tid til at komme i gang med Maltesersjalet!

Det er med rystende hænder og bæven i stemmen. Jeg er nervøs! Det SKAL blive godt, men tvivlen melder sig prompte, er jeg god nok til at strikke med flere farver, bliver det jævnt, kan jeg gøre det lige så godt, som de super flotte eksempler, jeg har set rundt om i blogland.

Puha, men som sagt er det ved at være tid. Jeg har gået og skævet til kittet siden september, og nu har jeg givet mig selv en deadline. Maltesersjalet skal være færdigt inden der er strikkefestival på Fanø i september.

Så jeg må i gang...

Først lidt forberedelse. Mønstret er sat i plastiklommer og har fået sin egen mappe sammen med mine noter fra Bodil Munchs workshop om sjaler.


Garnet er opdelt i mønsterfarver og bundfarver. Der er stillet op i rækkefølge, så det passer i farveskalaen.Næste punkt er at lave de magiske nøgler. Men så er det nervøsiteten melder sig for alvor. Nå, men det var vel også nok forberedelse i denne omgang :)


- Posted using BlogPress from my iPad

4 kommentarer:

 1. Fine forberedelser du har gjort,husk at ændre på rækkefølgen i farverne,ellers bliver det for ens i striberne,og så ellers igang,der strikkes heldigvis "kun"med 2 farver af gangen ,de første omgange kan være lidt besværlige,jeg bruger magic loop indtil jeg kan få det på en 40 cm rundpind

  SvarSlet
 2. Dette klarer du ! Det blir sikkert veldig fint :)
  Hisen Beth

  SvarSlet
 3. Tak for opmuntringerne :) jeg har ladet mig fortælle at man kun skal springe få nuancer af gangen, men gerne både frem og tilbage i farveskalaen, giver det mening?
  Jeg må simpelthen i gang, det er vel bare tage springet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig lige det du skal gøre,så bare SPRING :))smiler

   Slet