mandag den 9. marts 2015

Forårstur og lægebesøg

I dag hentede jeg Emma tidligt i dagplejen. Faktisk lige da det var tid til hendes middagslur. Så hun blev puttet godt ned i barnevognen, og så trillede vi ellers ud i solen.
Det har været det dejligste forårsvejr i dag, så jeg nød solens varme, mens vi vandrede derudaf. To timer havde vi til henholdsvis gåtur og middagslur. Turen sluttede nemlig med lægebesøg, for det var tid til 12 måneders undersøgelse.

Det var den lille frøken ikke tilfreds med. Puha hun var sur, men lægen kiggede jo også på hende, og rørte ved hende. Det er åbenbart ikke lige sagen, når middagsluren blev en tand for kort.

Men undersøgt det blev hun. Lægen kunne konkludere, at der var tale om 9,2 kg. Højden kneb det lidt mere med, men endte vist på 77 cm efter et par forsøg :)

Selvom hun skreg helt vildt, da hun blev vaccineret, synes jeg egentlig hun tog det ret flot. Hun blev hurtigt god igen, og vi sad lige et par minutter og fjollede ude i venteværelset inden vi trillede hjem.

Der var højt humør da vi kom hjem. Emma havde travlt med at fortælle alt muligt. Men pludselig kunne den korte middagslur mærkes, så lidt tidlig aftensmad og så i seng. Så indtil videre er der ingen reaktion på vaccinen, krydser fingre for det fortsætter.


- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar