tirsdag den 31. december 2013

I har været savnet...

Nøj, hvor har jeg savnet jer, her i min alt for lange blogpause.

Men nu er det vist ved at være tid til jeg vender tilbage. Jeg vil jo også gerne ønske jer alle Godt Nytår, nu det er ved at være for sent med glædelig jul :)

Måske vil I gerne vide hvad den lange pause skyldtes?

Svaret kan måske ses her...Kort tid efter jeg havde fået mit nye job, og inden jeg startede på det, fandt jeg ud af at jeg var gravid!

Det var jo skønt, også selvom det ikke var den start på det nye arbejde, jeg havde drømt om. Med sådan en graviditet fulgte masser af kvalme og meget lidt overskud.

Overskuddet er stadig svingende, men nu savner jeg bloggen så meget, at jeg er nødt til at vende tilbage.

Jeg har brugt efteråret på at få strikket lidt til den lille tøs, der gerne skulle komme til verden til marts. Nøj, hvor jeg glæder mig, det føles på en gang meget tæt på og alligevel meget langt væk.

Jeg håber, at denne genoplivning af bloggen også kommer til at betyde en bedre blog. Og jeg vil da heller ikke afvise, at bloggen kommer til at ændre en smule fokus den kommende tid, men det må vi se hen ad vejen.

Nu vil jeg bare nyde at være tilbage, og så kommer der sikkert et par indlæg om lidt babystrik i den kommende tid :)- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar