fredag den 1. marts 2013

Overpringshandlingerne står i kø

Måske er det på grund af det smukke solskinsvejr, måske er det på grund af min forkølelse er på retur, så jeg igen kan trække vejret gennem næsen, måske er det fordi jeg slet ikke har strikket hele ugen!

Årsagerne kan være mange, men fakta er i hvert fald, at jeg kæmper en kamp mod de uvelkomne overspringshandlinger.

Jeg skal læse Prince2 til projektlederuddannelsen, og ikke alt muligt andet.
Det er skam spændende nok, Prince2-læsningen, der er bare meget af det og meget at forstå. Men jeg hænger i. Det skulle gerne blive til et par kapitler mere i dag.

Ved siden af mig ligger garn klar til mit næste strikkeprojekt (hov, det er et projekt, jeg læser om projektledelse, mon min nye viden kan bruges på at tæmme vildfarne garnnøgler eller løbske masker?).Heldigvis, tror jeg godt man kan sige i dag, så er mønsteret endnu ikke udgivet. Garnet skal nemlig forvandles til et nyt tørklæde af Stephen West, og det kommer først senere i dag. Du kan se det på ravelry lige her.

Inden strikkepindene kan komme i aktion, skal der altså også lige skrives en beretning til spejdernes grupperåd (generalforsamling) i morgen, og skulle også meget gerne i gang med en jobansøgning.

Så overspringshandlinger, I er ikke velkomne i dag. Hvad enten I er en gåtur i solen, skrivning af blogindlæg! eller et besøg på www.drawastickman.com.

Det sidste er nu ret underholdende, spørg mig, hvordan jeg ved det. Ups!

Nå nu læser jeg altså. Eller skulle man lige få lidt frokost først?

- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

  1. Måske kunne en overspringshandling give energi til at læse, spændende med Stephen West sjal, han laver nogle flotte tørklæder

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, har også kæmpet mig igennem endnu et par kapitler, og har netop besluttet, at når jeg har læst det her kapitel færdigt, så må det være godt for i dag :)

      Slet