søndag den 10. marts 2013

Alene-hjemme-weekend, men ikke særlig alene

Jeg har virkelig nydt denne weekend. Jeg er ellers alene hjemme, mens kæresten er på fodboldtur til Tyskland med gutterne. Jeg må indrømme, at jeg altid synes, det er sådan lidt øv, når han ikke er hjemme en hel weekend. Jeg mener, han skal jo forgude mig og slet ikke overveje, at tilbringe tid sammen med andre. Eller noget...

Ej, spøg til side, jeg mener bare, at det er hyggeligst, når man er to til at nyde weekendens frirum. Men det er ham nu vel undt at have en weekend med gutterne, hvor fokus er på fodbold, øl og ... ja, hvad mon egentlig sådan nogen gutter snakker om? Aner det ikke, og det er vel lige præcis pointen.

Nå, men tilbage til min weekend, det var jo det, det skulle handle om. Jeg har haft sådan en weekend, hvor nøgleordet har været hygge. Fredag var det hygge med søster og ikke mindre end fire vubber i alt. Lørdag startede med hyggemorgenmad med søsteren. Den stod på scrambled eggs, pølser, lune boller og skoldhed te. Uhm...

Og mere uhm, i går aftes mødtes jeg med verdens bedste tidligere kolleger. Vi nød en dejlig middag på Bryghuset Vendia. Tiden fløj af sted, men hvor var det bare skønt at snakken og latteren bare flød derudad lige fra første minut.

I dag har den stået på oprydning og ansøgningsskrivning, og om lidt kalder strikkepindene. Jeg har lavet en byttehandel med søsteren, hun skal færdiggøre et tørklæde, jeg kunne mærke jeg aldrig ville blive færdig med, til gengæld skal jeg så strikke ribkant på hendes cardigan. Tror faktisk at det er en win-win deal :)

Så vubberne og jeg vil nyde stilheden og vente på, at kæresten kommer hjem en gang i nat.

Jeg håber, at jeres weekend også har været fuld af hygge og lige som I ønskede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar