søndag den 11. december 2011

Babysitter

I dag har vi været babysittere. Vi har passet min fars nye lille hundehvalp på 4,5 måned. Så der har rigtig været gang i huset. Flikka og den bette har rigtig pølet, mens Kylja har kigget skeptisk til fra sidelinjen og blandet sig, når hun syntes, det blev lidt for højlydt.

Jeg forsøgte at tage et par billeder, men at fotografere hunde der leger er ikke særlig nemt. Billederne endte som regel sådan:


Ikke specielt godt. Til sidst blev der dog mere ro over feltet og jeg fik chance for at snuppe et par billeder af Chang i gang med at tygge i Flikkas legetøj :)


 

Han er en rigtig lille charmetrold. Flikka udnyttede også at kameraet var fremme, så hun fandt sin smukkeste side frem, tror altså hun nyder at posere for kameraet.
Kylja valgte at holde sig på afstand, man ved jo aldrig hvad sådan en hundehvalp kan finde på, eller kameraet for den sags skyld :) 


På strikkesiden kæmper jeg med at få en julegave færdig. Lige nu er den sendt til tælling, for jeg kan ikke få opskriften til at passe. Øv også, nu tror jeg ikke, den når at blive færdig inden jul. 

1 kommentar:

  1. Hej Ditte, sikke nogle flotte hunde du har :) Jeg har også selv to dejlige hunde som jeg elsker at bruge tid sammen med.

    SvarSlet