onsdag den 12. februar 2014

En rigtig strikkedag

I dag har været en dag, hvor strik har fyldt rigtig meget. Jeg startede dagen på Hjørring Bibliotek, hvor der hver anden onsdag formiddag er nørklecafe.

Jeg har ikke været med før, er jo normalt på arbejde, men nu er der jo tid til den slags hygge. Og det var virkelig hyggeligt. Nogle kendte jeg fra den anden strikkecafe, men de fleste havde jeg aldrig mødt før. Snakken gik, navneleg blev indført, pindene klirrede ivrigt, kanelsneglene forduftede nærmest helt af sig selv, og pludselig var tre timer også forsvundet :)

Da jeg havde lånt søsterens bil, kunne jeg også lige nå at få trimmet lokkerne, handlet lidt ind, og slappet lidt af inden næste strikkebegivenhed skulle i gang. Her var der virkelig tale om en urpremiere. Søsteren og jeg havde nemlig sagt ja til at undervise en flok garvede strikkedamer i at strikke sokker fra tåen og op på rundpind.

Der har været lidt nerver på op til, for kunne vi nu finde ud af det? Var vi dygtige nok? Kunne vi lære fra os? Hvordan skulle vi gribe det an? Tankerne har været mange, men vi blev nu enige om, at vi bare måtte springe ud i det, og det gjorde vi så!

Det var skægt at prøve, og jeg tror da også at vi, om ikke andet, fik vakt interessen for magic loop og sokker hos nogen af de fremmødte.

Men nu er der heller ikke mere strøm tilbage på mine batterier. Så jeg har kastet mig i opladeren, og tror jeg kommer til at sove rigtig godt i nat.

Kan I også sove godt!

- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar