tirsdag den 6. november 2012

Maltesersjal og foredrag

Til min fødselsdag fik jeg dette lækre strikkekit af min skønne kæreste :)
Det er til Christel Seyfarths smukke maltesersjal.
Jeg har glædet mig til at komme i gang og alligevel har jeg ikke helt turdet...

I aften har jeg så været til foredrag på Galleri Munken med netop Christel Seyfarth. Det var simpelthen så godt. Hun fortæller meget levende om livet på Fanø og især om nogen af de ting, der inspirerer hende. Der var en rigtig hyggelig atmosfære blandt de mange gråhårede strikkedamer. Uden at fornærme nogen, kan jeg vist godt sige, at jeg trak gennemsnitsalderen betydeligt ned :)

Søsteren og jeg (og også andre) har før snakket om, at vi skulle til strikkefestival på Fanø til næste år, og det blev vi da bare endnu mere hooked på i aften. Vi skal vist til at lede efter et sted at overnatte...

Og nu kribler det bare endnu mere for at komme i gang med maltesersjalet, men har lige nogle småting, der skal være færdige først :) men jeg glæder mig og vil nyde hele processen omkring det.

- Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentar:

  1. Sikke en skøn gave og noget at et arbejde at gå igang med. Men først man er kommet igang kører det bare.... har jeg hørt ;o)
    Held og lykke
    Jeg syntes det er super dejligt at de unge osse er ved at komme på banen. Jeg har selv en voksen datter der er blevet bidt af garn/pinde og hæklenåle.

    SvarSlet