torsdag den 19. april 2012

Man skal jo øve sig...

I weekenden havde jeg sat mig for, at jeg skulle øve mig lidt i to-farvestrik. Tilbage i efteråret havde jeg købt et kit til pulsvarmere at Charlotte KaaeKreative dage i Fredericia.

Det var et rigtig hyggeligt projekt. Først skulle de magiske nøgler vindes...


Og så var det ellers bare i gang med at strikke. Opskriften sagde at der skulle strikkes bobler i kanten. Det kunne jeg ikke helt forestille mig. Men jeg prøvede at strikke et par stykker, men det kunne jeg altså ikke trives med.

I stedet var det frem med strikkebøgerne for at finde en passende kant. Det endte med en dobbelt hulkant.


Jeg havde forestillet mig, at det ville tage meget lang tid, for der var jo mange ender, der skulle splejses undervejs, men begge pulsvarmere var færdig i løbet af lørdagen :)
Det sværeste ved pulsvarmerne var ikke at strikke med to farver, derimod var det sindsygt svært at lade tilfældigheden råde! Jeg er en kontrolfreak, der gerne vil have alt i systemer. Så det krævede virkelig kræfter ikke at lade alle farverne være lige lange og i en bestemt rækkefølge. Så derfor er jeg også lidt ekstra stolt, jeg har både mestret tofarvestrik og tilfældighed i et og samme projekt :)

Her er beviset på hvor mange ender, der skulle splejses, for her er alt fraklippet...


Og så er de ender, der blev klippet fra efter endt hæftning, ikke en gang med på billedet :)

Jeg er superglad for mine nye pulsvarmere, og "heldigvis" er der stadig koldt nok til at bruge dem, når jeg kører på arbejde om morgenen.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar