onsdag den 21. marts 2012

Prinsessen på ærten

Mon ikke det er sådan den lille smukke Flikka føler sig, sådan som hun putter på den "nye" yndlingsputkasse i stuen?

Det er nu slet ikke nogen ny putkasse vubberne der har fået, det er nemlig længe siden, at vi købte en juniorsækkestol til dem. Men den faldt aldrig rigtig i pigernes smag. Tror det skyldtes, at den puffede for meget op omkring dem, når de trådte på den.

Sækkestolen kom derfor i skammekrogen på et af værelserne et stykke tid. Fornylig syntes jeg dog, at den skulle have en chance mere, så den røg ind i stuen igen. Den blev stadig ikke helt godt modtaget. De ville til nød sove på et hjørne af den, hvis det var helt fladt.

Hvad gør man så? Tja, den anden dag gav vi os i kast med at fjerne nogle af flamingokuglerne, så vubberne kunne få en fladere putkasse, og det virkede! Nu vil begge vubber gerne tage sig en skraber på sækkestolen.

Undrer du dig over hvorfor vi havde købt en sækkestol til hundene i det hele taget? Det var såmænd fordi, jeg synes at Fatboys hundesenge er rigtig lækre men også meget dyre! Sækkestolen kostede kun du par hundrede kroner, og nu har jeg oven i købet en masse flamingokugler, som jeg må finde et andet projekt til.

Hermed er ideen givet videre :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar